Carob

home alle websites over ons disclaimer


Uitgever van online media

Carob is uitgever van online media. De hoofdactiviteit van Carob is het exploiteren van websites alsmede het verzorgen van publicaties (op het internet). De onderneming verzorgt het uitgeven van met name vergelijkingswebsites, het vervaardigen van inhoudelijke artikelen en het publiceren van die artikelen op de websites alsmede alle daarbij behorende activiteiten. De belangrijkste dienst is het aanbieden van advertentieruimte. Onze klanten zijn reclamebemiddelingsbureau’s alsmede andere websites.

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: Carob
Adres: Schouwweg 32, 2243 BC Wassenaar
E-mail: info@carob.nl
KvK-nummer: 27332112

Onze doelstelling

Wij zijn professioneel actief met het maken van websites op het internet sinds 2009. En al sinds 2006 aanwezig met websites op het internet. Carob is gespecialiseerd in compacte websites met een specifiek niche-onderwerp. Onze websites beperken zich tot een eenvoudige opzet en uitstraling. Wij geloven dat websites zowel een goede inhoud kunnen bevatten als relevante advertenties voor de bezoeker, net zoals dat bij andere media het geval is. De bezoeker treft op onze websites voor het behandelde onderwerp relevante advertenties aan.

Onze activiteiten

Onze websites betreffen uiteenlopende onderwerpen, met een belangrijk accent op vergelijkingswebsites van financiele producten, zoals spaarrekeningen en verzekeringen. Carob is geen aanbieder of tussenpersoon van de behandelde financiele producten, maar enkel een vergelijker hiervan. De websites worden onder geheel eigen redactionele verantwoordelijkheid, zeggenschap en vrijheid gepubliceerd. Ten aanzien van de opgenomen vergelijkingen wordt op transparante wijze aangegeven hoe deze tot stand zijn gekomen en wat de rol is van de uitgever ten aanzien van de getoonde producten.

Contact

Heeft u opmerkingen of vragen over een van onze websites? Of wilt u nog meer weten over ons? Graag vernemen wij uw vragen of opmerkingen. U kunt contact met ons opnemen door het sturen van een e-mail aan info@carob.nl.


Sitemap